Kategoriarkiv: 2010

Ulsholmen

Havstenssund Bohuslän 101105-07 Heidi och jag bestämde oss i sista stund att försöka hinna med ännu en tälthelg innan säsongen var över. Det hade varit höstrusk dagarna före men nu löd prognosen plötsligt sol & fint precis under lördag söndag, för att sen återgå till tråkigt väder igen i veckan efter. Bra läge alltså. Och eftersom det såg bäst ut längs Bohuskusten drog vi norrut igen.. Läs mer »

Slubbersholmen

Tjörn 101008-10 MKKs sena hösttur är alltid lite osäker och svårt att planera, både vad gäller deltagarantal och plats. Oktober kan ju bjuda på rejält busväder som begränsar valmöjligheterna var och hur man kan paddla, och det är inte alla som uppskattar regn och halv storm som vi hade i Blekinge förra året. Men nu såg det riktigt bra ut och alla prognoserna var eniga, äntligen lite finväder på gång! Vi beslöt att satsa på Västkusten den här gången.. Läs mer »

NIL Instruktör Hällaryd

Blekinge Nytäppet 100917-19 I mitten av september var det examinering av instruktörer i Hällaryds skärgård i västra Blekinge. Väderprognosen veckan innan var rätt bister med både regn och duktigt med vind, men det lugnade sig som tur var något under helgen. Kulingen höll visserligen i sig men regnet föll mest när vi skulle sätta upp tälten på fredag kväll.. Läs mer »