Slipa däck

bygg060306_01.jpg

Nu är däcket färdiglimmat och grovslipat.
Eftersom jag kommer att fortsätta med nedsänkningen runt sittbrunnen och infällningarna på fördäcket innan jag lägger glasfiber, har jag bara jämnat till formen på däcket.

bygg060306_02.jpg

Ikväll var jag nere på klubben och tog måtten på min gamla kajak så jag kan såga ut sittbrunnshålet i morgon. I och med att jag trivs så bra med den sittställningen kommer jag nog att kopiera storleken både på sarg och sits ganska exakt.

/ Ulf

2 kommentarer till “Slipa däck

  1. Ulf

    Jo förhoppningen är ju det.. Men det är som vanligt när jag håller på med sånt här – man pendlar mellan att det är det bästa man någonsin gjort – till att fundera på att sätta kapsågen i den och aldrig bygga igen..
    / Ulf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.