Däck insida

bygg060405_01.jpg

Insidan av däcket är inte lika kinkig, huvudsaken är egentligen att det är så pass jämnt att det inte bildas några luftfickor under glasfibern. Men man kan ju ändå snygga till det lite extra runt sittbrunnen – det är ju i stort sett det ända som kommer att synas, och framförallt se till att det inte finns några vassa kanter att riva sig på.

bygg060405_021.jpg

Jag har förstärkt med några kolfiberremsor mellan sittbrunnen och bakre luckan eftersom däcket här är nästan helt plant och lätt kan svikta vid belastning. Även runt kanterna på sittbrunnen och vid nedsänkningarna till luckorna ligger det extra lager glasfiber.

Förhoppningsvis är det så pass torrt i morgon att jag kan jämna till alla skarvar och lägga det sista lagret epoxi – skönt med alla de stora delarna färdiga..

/ Ulf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.