Första provet

bygg060525_01.jpg

Carin Petersson tog några bilder från sjösättningen i går.

Den kändes lite rank när jag precis hade satt mig i den men det gick ganska snabbt över som tur var. Sittställningen är tajt med bra lårstöd och ändå hyggligt med utrymme att använda benen i mitten när man ska paddla snabbare. Återstår att se hur det känns efter några mil..

bygg060525_02.jpg

bygg060525_03.jpg

Leif och jag tog en sväng i havet runt Bo01 i ca 10m/s frånlandsvind i ganska kort rullade sjö runt halvmetern. Jag var väl inte helt avslappnad och det blev ett antal låga stöd men den verkar gå mjukt genom vattnet. Det behövs dock definintivt mer träning här..
Mycket lättsvängd med skäddan uppe, enkel att rolla och jag tror att vikten stannde på 20 kg ungefär.

Nu ska jag bara gå igenom all packning inför helgen och fundera på hur det ska pregas ner i två hål på 24 och 15 cm..

/ Ulf

En kommentar till “Första provet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.